Sauna Sport Vlaanderen Blankenberge

Het Sport Vlaanderen wellness- en saunacentrum in Blankenberge is een openbare sauna of familiesauna. Het complex staat tijdens de openingsuren open voor elke bezoeker. Reserveren hoeft bijgevolg niet. Het saunagebruik is daarenboven niet beperkt in duur.

Het saunagebruik gebeurt naakt, hetgeen gezonder en hygienischer is. Enkel op dinsdag en donderdag is badkledij verplicht. Zwemshorts zijn omwille van hygiënische redenen niet toegelaten.  Het saunagebeuren is gemengd.

De saunagang is een deugddoende opeenvolging van opwarming, afkoeling en rust. Een juiste volgorde is van groot belang voor een gezond en deugddoend saunagebruik. Uiteraard staan ter plaatse een infobord, infoblaadjes en het personeel ter beschikking om je te helpen optimaal te genieten van je saunabezoek.

In het saunacomplex is bij het circuleren het gebruik van een badjas en slippers verplicht. Ook het gebruik van 2 badhanddoeken is verplicht. Eén badhanddoek om op de zitbanken te leggen in de saunacabines en één handdoek om zich af te drogen.Beeld van de Europese vlag
Project met financiële steun
van de Europese Unie