Bloso - Welkom

Nieuws

Sporten bij warm weer: enkele tips!

Hoge temperaturen voorspeld
23-08-2016
Naar aanleiding van de hoge temperaturen en de verwachte hoge ozonconcentraties wordt waarschuwingsfase 2 van het hitte- en ozonplan geactiveerd. Deze fase start op woensdag 24 augustus 2016 en loopt tot zondag 28 augustus 2016.

Elke Vanhoof knap zesde in Rio

Elke Vanhoof zesde in Rio
21-08-2016
Op de prachtige piste in Rio had Elke Vanhoof zich gekwalificeerd voor de finale. Daarin haalde ze de zesde plaats.

De Red Lions historisch naar zilver op Spelen

Red Lions zilver in Rio
19-08-2016
De ambitieuze Red Lions speelden een schitterend Olympisch tornooi en zien hun campagne beloond met een zilveren medaille.

Marten Van Riel zesde bij Olympisch triatlondebuut

Marten Van Riel zesde in Rio op Olympische triatlon
19-08-2016
De 23-jarige Marten Van Riel bevestigt zijn goede vorm van de voorbije maanden en haalt bij zijn Olympisch debuut een knappe zesde plaats in de triatlon in Rio.

Taekwondokas Asemani en Achab beiden 5e in Rio

Jauoad Achad en Raheleh Asemani beiden 5e in Rio
19-08-2016
Taekwondokas Raheleh Asemani en Jaouad Achab trokken met ambities naar de Olympische Spelen. Ze grepen naast de medailles, maar behaalden beiden een vijfde plaats.
RSS-kanaal weergeven

Volg onze Vlaamse atleten in Rio

Nog tot 21 augustus kun je de Vlaamse topsporters, hun programma's en resultaten op de Olympische Spelen in Rio volgen op onze website.

Surf naar www.sport.vlaanderen/rio-2016.

Ook via de sociale media zullen jullie op de hoogte gehouden worden van de geleverde prestaties. Volg dus onze facebook, twitter en instagramaccounts!

De Waalse topsporters kan je terugvinden op de website van het BOIC: www.teambelgium.be.

#SportersBelevenMeer

 

Banner #sportersbelenmeeer


Sport Vlaanderen wil jouw gedrag veranderen. Het Vlaamse sportagentschap gaat meer dan ooit voor de uitvoering van zijn missie: elke Vlaming aan het sporten krijgen.

We doen dat niet langer door iedereen te zeggen hoe goed sport voor je is. Wel door iedereen te laten voelen hoe leuk sport is. Hoe gaan we dat dan wel doen?

Wij gaan onze duizenden ambassadeurs inzetten - al die bekende en onbekende mensen die nu al sporten en hun belevingen graag delen op sociale media - we gaan evenementen organiseren in de maand mei, de Maand van de Sportclub, en we zenden een fantastische tv-spot uit. Zoek de evenementen van de clubs en beleef mee wat onze ambassadeurs beleven op www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer  

Bloso heet voortaan Sport Vlaanderen


Vanaf nu is alles wat sport en Vlaams is te vinden bij Sport Vlaanderen. Door alle ondersteuning, initiatieven en opleidingen te bundelen in één Vlaams sportagentschap met een nieuwe naam komt een definitief einde aan een versnipperd sportbeleid. Alle sporters en topsporters kunnen bij ons terecht voor alles waar ze voordien voor bij Bloso aanklopten, en meer.


We werken met man en macht aan een totale make-over. We zullen ook in het straatbeeld de naamsverandering van Bloso naar Sport Vlaanderen zo snel mogelijk zichtbaar maken. Bovendien zijn we bezig met een moderne en gebruiksvriendelijke website, die zal tonen hoeveel meer je van Sport Vlaanderen mag verwachten. Geef ons even de tijd.

Binnenkort