Bloso - Welkom

Nieuws

Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3

Jolien D'Hoore detail
29-06-2016
Het hele jaar door lanceert de Time Out tegen Pesten campagne zes TOP-acties waarmee iedereen aan de slag kan om aan een pestvrije sport te werken. Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3: Stel een gedragscode op!

Aftrap Gordelfestival 2016 in Overijse

Persconferentie Gordelfestival 2016 detail
27-06-2016
Vandaag is in Overijse de vierde editie van het Gordelfestival voorgesteld. Traditiegetrouw plaatst het Gordelfestival de Groene Gordel en de Vlaamse Rand rond Brussel in de kijker. Nieuw is dat het festival voor de allereerste keer volledig gratis is.

Opening loopomloop Geel

Opening loopomloop Geel detail
24-06-2016
Geel heeft sinds vandaag een offficieel bewegwijzerde loopomloop. De prachtige Belse bossen vormen het decor voor deze loopomloop.

Opening loopomloop Zonnebeke

loopomloop opening Zonnebeke detail
24-06-2016
Donderdagavond, 23 juni 2016 werd bij een dreigende onweershemel, de negende West-Vlaamse loopomloop officieel geopend te Zonnebeke. De loopomloop ligt in het prachtige Kasteeldomein, achter de kerk in het centrum van de gemeente.

Bewegen Op Verwijzing binnenkort ook in jouw gemeente?

logo Vigez detail
23-06-2016
Iemand in jouw gemeente of stad die de inwoners persoonlijk en op maat kan motiveren om dagelijks meer te bewegen en minder lang te zitten voor een betere gezondheid? Dankzij ‘Bewegen op Verwijzing’ (BOV) kan het realiteit worden.
RSS-kanaal weergeven

#SportersBelevenMeer

 

Banner #sportersbelenmeeer


Sport Vlaanderen wil jouw gedrag veranderen. Het Vlaamse sportagentschap gaat meer dan ooit voor de uitvoering van zijn missie: elke Vlaming aan het sporten krijgen.

We doen dat niet langer door iedereen te zeggen hoe goed sport voor je is. Wel door iedereen te laten voelen hoe leuk sport is. Hoe gaan we dat dan wel doen?

Wij gaan onze duizenden ambassadeurs inzetten - al die bekende en onbekende mensen die nu al sporten en hun belevingen graag delen op sociale media - we gaan evenementen organiseren in de maand mei, de Maand van de Sportclub, en we zenden een fantastische tv-spot uit. Zoek de evenementen van de clubs en beleef mee wat onze ambassadeurs beleven op www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer  

Bloso heet voortaan Sport Vlaanderen


Vanaf nu is alles wat sport en Vlaams is te vinden bij Sport Vlaanderen. Door alle ondersteuning, initiatieven en opleidingen te bundelen in één Vlaams sportagentschap met een nieuwe naam komt een definitief einde aan een versnipperd sportbeleid. Alle sporters en topsporters kunnen bij ons terecht voor alles waar ze voordien voor bij Bloso aanklopten, en meer.


We werken met man en macht aan een totale make-over. We zullen ook in het straatbeeld de naamsverandering van Bloso naar Sport Vlaanderen zo snel mogelijk zichtbaar maken. Bovendien zijn we bezig met een moderne en gebruiksvriendelijke website, die zal tonen hoeveel meer je van Sport Vlaanderen mag verwachten. Geef ons even de tijd.

Binnenkort