Bloso - Welkom

Nieuws

Volg onze Vlaamse Olympiërs in Rio

Rio - Zeilen Evi Van Acker
24-07-2016
Volg de Vlaamse topsporters, hun programma's en resultaten op de Olympische Spelen in Rio op de website van Sport Vlaanderen.

Philip Milanov vice-Europees kampioen, Louise Carton mooi 7de

MilanovPhilipDetail
11-07-2016
Op het EK atletiek behaalde Philip Milanov een schitterende tweede plaats in het discuswerpen. Louise Carton snelde naar een 7e plek op de 5000m.

Ben Broeders behaalt mooie 4de plaats in het polsstokspringen

09-07-2016
Op het EK atletiek behaalde polsstokspringer Ben Broeders een knappe 4de plaats bij zijn eerste seniorkampioenschap.

EK-goud en ticket naar Rio voor Thomas Van Der Plaetsen

VanDerPlaetsenGoudEK
08-07-2016
Van de drie Belgische tienkampers die op het EK atletiek te Amsterdam een gooi deden naar een ticket richting Rio, kon alleen Thomas Van Der Plaetsen er één bemachtigen. Hij pakte er meteen ook de gouden medaille bij.

Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3

Jolien D'Hoore detail
29-06-2016
Het hele jaar door lanceert de Time Out tegen Pesten campagne zes TOP-acties waarmee iedereen aan de slag kan om aan een pestvrije sport te werken. Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3: Stel een gedragscode op!
RSS-kanaal weergeven

#SportersBelevenMeer

 

Banner #sportersbelenmeeer


Sport Vlaanderen wil jouw gedrag veranderen. Het Vlaamse sportagentschap gaat meer dan ooit voor de uitvoering van zijn missie: elke Vlaming aan het sporten krijgen.

We doen dat niet langer door iedereen te zeggen hoe goed sport voor je is. Wel door iedereen te laten voelen hoe leuk sport is. Hoe gaan we dat dan wel doen?

Wij gaan onze duizenden ambassadeurs inzetten - al die bekende en onbekende mensen die nu al sporten en hun belevingen graag delen op sociale media - we gaan evenementen organiseren in de maand mei, de Maand van de Sportclub, en we zenden een fantastische tv-spot uit. Zoek de evenementen van de clubs en beleef mee wat onze ambassadeurs beleven op www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer  

Bloso heet voortaan Sport Vlaanderen


Vanaf nu is alles wat sport en Vlaams is te vinden bij Sport Vlaanderen. Door alle ondersteuning, initiatieven en opleidingen te bundelen in één Vlaams sportagentschap met een nieuwe naam komt een definitief einde aan een versnipperd sportbeleid. Alle sporters en topsporters kunnen bij ons terecht voor alles waar ze voordien voor bij Bloso aanklopten, en meer.


We werken met man en macht aan een totale make-over. We zullen ook in het straatbeeld de naamsverandering van Bloso naar Sport Vlaanderen zo snel mogelijk zichtbaar maken. Bovendien zijn we bezig met een moderne en gebruiksvriendelijke website, die zal tonen hoeveel meer je van Sport Vlaanderen mag verwachten. Geef ons even de tijd.

Binnenkort